icon-account icon-glass
Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ в България
Последвай ни

По-пъстри, напук на случващото се.

Публикувано от ВЕЗБА България на

Ние от Везба, тясно обвързани със случващото се в цял Свят, не само като търговци и работодатели, но и като човешки същества, разбираме необходимостта на хората да бъдат спокойни и уверени. Спокойни, че ще предпазят себе си и близките си, и уверени, че ще останат финансово стабилни.

Преценихме, че човешкият живот не е и няма да бъде наше оправдание за продажби, рейтинг, или време за печалба.

Имаме възможност да продължим дейност, в този тежък период, да изпълняваме поръчки, но искаме да е при условия, които да облекчават финансово хората.

„Скролвайки“, дума, чието българско значение е плъзгам, по екраните на телефоните и лаптопите, намираме така дефицитните и мечтани защитни маски да изкачат за продажба от почти всяка публикация в интернет. И да, Везба също ще предоставя предпазни маски на своите клиенти, но безплатно.

Сега, предлагаме на аудиторията ни, нови още по-ниски цени на всички тениски, ризи и аксесоари с шевица, изцяло безплатна доставка до офис на куриер или до врата и подарък – маска с цветна шевица за всеки един закупен артикул.

Разгледай одеждите ТУК

Маски с шевица

С тези, макар и дребни жестове, ние от ВЕЗБА ще се постараем да направим дните, на вас – хората, които харесвате нашите дрехи с шевици и ни подкрепяте, по-пъстри, напук на случващото се. 

Разгледай дрехите с шевица ТУК 

Нека не забравяме, че всичко това е временно, усмивките са безплатни, а човешкия живот - безценен.


Стари публикации Нови публикации