icon-account icon-glass
Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ в България
Последвай ни

Приятелите на Везба - Кубрат Пулев - част втора /Защото можете/

Публикувано от Fam Social Collaborator на

Интервю на дизайнера на "Везба" - Цветомир Петков с Кубрат Пулев

част втора - /Защото можете/Последните три халата, с които излизахте, са правени от „Везба“. Вероятно много малко хора го знаят това, ние не сме го афиширали. Но защо? Защо исбрахте нас, честно? Вие можеше да изберете всяка една световна голяма марка.

 

 • Защото се влагате, защото се влагате в работата, защото си обичате работата, защото сте професионалисти, защото правите всичко, така, че да се случи именно точно така, както аз го искам и можете. Много е важно, че можете. Така, че, нали, много е важно не просто да разберете как трябва да бъде, а вие го правите заедно с мене един вид. Така, че това е най-важното. Когато човек има желание, той може да постигне всичко. Отделно сте работари хора. Отделно избрах именно вас, защото, да, може би, не случайн, Господ така ни е срещнал. Аз вярвам на такива неща и за мене, лично, смятам, че няма нищо случайно. Всичко е съвкупност на обстоятелствата.

  Да и аз така смятам, че няма нищо случайно и е трябвало това да се случи. И след толкова време да можем да поговорим, в тези трудни, трудни времена. По някакъв начин да кажете това, когато някой друг ви зададе въпрос. Не просто журналист, а както казвате, човек от народа.

 Тъй като аз съм родом от Троян, когато станете световен шампипон по бокс, ще дойдете ли с пояса в родният ми град?

 

 • Разбира се!

 

Добре, това го имаме.

 • Никакъв проблем, обещавам! Да сме живи и здрави.

Там има много спортисти, смятам много ще ви се зарадват. Има много, много шампиони.

 • Искам да ви кажа, че има уникални българи, уникални хора. В България има толкова прекрасен народ сме, ние
  Само това ни липсва на нас, всичко друго си го имаме?
 • Сега, в крайна сметка, и той водача идва до голяма степен от хората. Има такива нехранимайковци в политиката, че аз не мога да повярвам как изобщо им се дава думата и как изобщо хората не са излезнали да ги бият, с точилките да ги бият. Не знам как хората седят и търпят подобно нещо. Но търпеливи сме за съжаление. Хем е хубаво, хем е лошо. Според ситуацията. Но аз смятам, че именно човек трябва да дава приоритет на качествата според ситуацията. Т.е. търпеливостта трябва да се ползва в даден момент, в следващият момент трябва да ползваме емоцията. Трябва да покажем емоцията си, нали, просто българина трябва да се научи да отчита кое и как трябва да бъде, и да си отстоява неговото.

  Ще ви помоля за последо да кажете нещо на хората за предстоящите празници, но изхождайки от едни думи, на най-най силният българин, Дан Колов. Той е казал: „Силен съм, защото съм българин.“ Как може това да допринесе на хората, да им вдъхне малко надежда?

  - Просто трябва да повярват в България, да повярват в българското, да повярват в самите нас, в народа, в себе си, да повярват в себе си. Това е, това е истината. Когато те повярват в себе си, те ще имат съвсем друго самочувствие . И трябва да имат много повече любов в сърцето си. Любов, и да знаят, че всичко зависи от тях. От всеки един българин засиви общото благо на цялата нация. Така, че пожелавам им да бъдат умни, да бъдат будни, да бъдат културни, да бъдат истински и да бъдат с много, много любов във всичко това, което правят и да обичат България преди всичко.

Много ви благодаря, че отделихте от времето си за нас.

И аз ви благодаря за работата, нашата. Благодаря ви за хубавите въпроси, благодаря за желанието да направиме това готино интервю. Надявам се на хората да им остане нещо така от мене. Дори,  ей толкова. Пак ще съм доволен.

 

И дано следващият път като се видим да можем да си кажем още по-хубави неща.

Със сигурност, не дано. Със сигурност ще си кажем.

Както започнахме, така и завършваме с вашият оптимизъм.

Оптимизъм и увереност!

Много ви благодаря и нека Бог да ви пази!

Благодаря и аз!

Първа част може да видите тук: 

    Оператор Валентин Даневски


Стари публикации Нови публикации