icon-account icon-glass
Празнични намаления + безплатна доставка
Последвай ни

РЪКА ЗА РЪКА - БЪЛГАРЕ и ВЕЗБА

Публикувано от ВЕЗБА България на

Да подкрепим БЪЛГАРЕ с инициатива „Ръка за ръка“ - БЪЛГАРЕ и ВЕЗБА

БЪЛГАРЕ е безпорно първият съмишленик на ВЕЗБА, спомагайки и подкрепяйки развитието на марката ни, не само с танцьорите, които са и наши модели, но и с неизменната си подкрепа към идеята и популяризирането й.

В трудни времена за всички ни, особено за сценичната култура в България, БЪЛГАРЕ няма концерти! Липсва радостта, която те пренасят чрез танц в нашето, сега още по-монотонно, ежедневие! БЪЛГАРЕ не могат да играят хората, които са вековен израз на колективна духовна култура, и които поддържат българският дух.

През всички тези години, БЪЛГАРЕ за миг не са позволили  да забравим кои сме като народ - българи, затова и ние не трябва да позволяваме те да бъдат забравени. 
Ние от ВЕЗБА решихме, че това е точния момент да отвърнем на тяхната помощ и подкрепа със същото, правейки нещата, които умеем  най-добре - облеклата с фолклорни елементи.

Отдавна искахме да реализираме серия от облекла за тях, включвайки логото на БЪЛГАРЕ , и ето, че това се случва може би в един от най-тежите моменти за всеки бизнес. Да, имахме времето и мотивацията да изработим колекция от одежди, в които е вплетена символиката на шевицата, разтълкувана от проф. Николай Ников и представени от хората от ансамбъла.

20% от стойността на всеки продаден артикул, с логото на „БЪЛГAРЕ", ще бъдат дарени на "Иновативен фонд за изкуство и култура".

Мотото на марката ни далеч не е това, което ви се струва, когато пред нас се изправи приятел в нужда. Надяваме се, като наш верен #ПазителНаТрадиция, да съумеете да промените мирголеда си и да подадете ръка на БЪЛГАРЕ, които са част от културата и традициите ни.

ВЕЗБА ежемесечно ще публикува отчети за направените дaрения към "Иновативен фонд за изкуство и култура" под публикацията. За повече информация относно "Иновативен фонд за изкуство и култура", предоставяме ЕИК: 206058382

Разгледайте всички одежди с логото на Ансамбъл БЪЛГАРЕ тук:

#БЪЛГАРЕ #ръказаръка с #ВЕЗБА 


Стари публикации Нови публикации