icon-account icon-glass
Празнични намаления + безплатна доставка
Последвай ни

Срок за изработка и доставка


   ВЕЗБА изработва артикулите специално за своите клиенти, поради което срока за изработка е от 1 до 7 работи дни, в зависимост от моментната ни натовареност и сложността на поръчаните продукти.

Артикули "Шал с шевица "Канатица"", "Шал с шевица "Канатица-Народ"" "Туника - Плодородие - бродерия в пастелни тонове", "Туника - Плодородие" и "Туника - Плодове на живота" се изпраща в деня на направената поръчка /ако е поръчан преди 15ч./ или в следващ работен ден, ако поръчката е направена след 15ч. В събота се изпраща с ден за доставка понеделник, ако поръчката е направена до 11ч.
В неделя поръчки не се обработват.

   ВЕЗБА има за цел да достави поръчаните артикули на потребителите на адрес по Ваш избор, в перфектно състояние и в най-кратки срокове. ВЕЗБА подхожда към доставките на поръчани артикули с особено внимание, за да предотврати всяка загуба или разочарование, в резултат от времето на доставка. 

  • за територията на България - от 1 до 2 работни дни чрез Еконт Експрес
  • За международни доставки, в рамките на 5 до 10 работни дни чрез с DPD Economy
  • За международни доставки, в рамките на 1 до 2 работни дни чрез DHL Express

   Прогнозните срокове за доставка започват да текат от датата на изпращане на поръчаните артикули, за което ще бъдете уведомени чрез e-mail и/или телефонно обаждане.

   Ако поръчаните артикули не могат да бъдат доставени в рамките на посочените прогнозни срокове, ВЕЗБА ще уведоми потребителите, и ще се старае да осъществи доставката толкова бързо, колкото е практически възможно. При всички случаи ВЕЗБА си запазва правото едностранно, без да информира потребителите да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни.

Цени за доставка:
https://vezba.bg/pages/shipping-price


Последна актуализация: 02 октомври 2021г.