icon-account icon-glass
Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ в България
Последвай ни

Доставки в България


1. УСЛОВИЯ:
2. СРОКОВЕ ЗА ОБРАБОТКА И ИЗРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ:
  • ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ - В зависимост от натовареността на поръчване, обработката на поръчките се извършва между 1 и 3 работни дни.
  • ИЗРАБОТКА НА ПРОДУКТИ - Молим, да се вземе предвид, че Везба изработва продуктите специално за всеки клиент. Затова срокът за изработка на поръчаните продукти варира между 1 и 7 работни дни, спрямо натовареността на периода и сложността за изработка на съответния артикул.
  • ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИ - В зависимост от натовареността на различните периоди в годината, доставката се извършва между 1 и 2 работни дни, чрез куриерска фирма “Еконт Експрес”

Прогнозните срокове за доставка започват да текат от датата на изпращане на поръчаните артикули, за което потребителите ще бъдат уведомени чрез e-mail и/или телефонно обаждане.

Везба не изпраща поръчки към клиенти, с които не сме се свързали предварително по телефона, за потвърждение на адреса и начина на доставка.

В случай, че поръчаните артикули не могат да бъдат доставени в рамките на посочените прогнозни срокове, ВЕЗБА ще уведоми потребителите и ще осъществи доставката толкова бързо, колкото е практически възможно.
*ВЕЗБА си запазва правото едностранно, без да информира потребителите, да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни.

3. ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:
 Цени за доставка на територията на България чрез "Еконт експрес".
местоназначение условие за поръчка цена
офис на "Еконт" за всяка поръчка БЕЗПЛАТНО
адрес на клиент под 100лв. 5лв. 
адрес на клиент над 100лв. БЕЗПЛАТНО