BRATЯТА - [BALKAN TRAP] I & II

BRATЯТА - [BALKAN TRAP] I & II

BRATЯТА:

Иван Петков - композитор и продуцент

Ангел Петков - DJ и продуцент

DJ 89 е по-малкият брат от електронното дуо BRATЯТА. Той представя творбите им на живо, които продуцират двамата братя от София, като смесва различни музикални стилове от съвременната сцена с авторска музика.

"BRATЯТА" осъвременяват българския фолклор, като запазват народното творчество оставено от предците и му придават ново звучене, което има за цел да послужи като музикален учебник на идващите поколения.

За 2 години музиката и клиповете им са гледани от близо 8 милиона хора от целия свят. През 2017-та година на Деня на Народните Будители представят своя дебютен албум [BALKAN TRAP], а песента "НАРОД", която е част от него става най-успешния проект до момента с милиони гледания. В 2019-та година през март месец BRATЯТА създават и официализират втория си албум наречен [FUTURE FOLK], в който се включва народната певица Боряна Василева. Към творческия процес се включват и нейни приятели - Симеон Маринов (кларинетист) и Александър Първанов (тромпетист), които се обединяват и създават музикална банда наречена -  "BALKAN BAND".

[BALKAN TRAP II] е името на третият им официален музикален албум. Той бе представен с премиерна дата - 01.01.2020г. с песента "ПЛАНИНАТА", в която участва Сорина Богомилова от НФА "Филип Кутев". На 02.02.2020г. беше премиерата на последната творба с име "БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ", имаща за цел да мотирива и да върне радостта в сърцата на българите 26 години след като станахме 4 на Световното по футбол в САЩ през 1994-та година. Те са наречени от своите последователи "Съвременни Будители".

Ние от ВЕЗБА подкрепяме BRATЯТА в тяхното начинание. Одеждите с които са облечени са изработени специално за тях. Те са облечени за корицата на албума им [BALKAN TRAP] I & II с одежди от ВЕЗБА.

Албума им може да бъде закупен от тук: https://dj89shop.ecwid.com/