Ловци на шевици

Ловци на шевици

 Заради постоянното търсене на нови вдъхновения и жаждата ни за приключения, ние от екипа на Везба решихме да споделим преживяването с теб. Така се роди нашият проект – Ловци на Шевици, в който ще ти разказваме различни истории на хора, съхраняващи българските нрави.

За целта започнахме пътешествие през най-живописните краища на България, където традициите никога не са били забравяни и се почитат като религия и до днес.

Ще те запознаем с историята на използваните в нашите колекции шевици, ще ти покажем техните оригинали, запазени върху автентични носии и вещи от бита, ще те пренесем на множество места, ще ти разкажем за тънкостите в занаята и много други интересни неща.

За да се запознаваш с всички тези истории, последвай нашия Инстаграм профил за повече информация.

Разбира се, неизменната част от това преживяване – нашият фотограф Михаил Георгиев, запечатва всяка стъпка от пътуванията в тонове снимков материал, чрез който ще имаш възможността не само да се насладиш на добрата история, но и да видиш къде се е случила.

Както често си казваме, най-добрият начин да продължиш традициите, е да ги пренесеш в бъдещето, така че продължавай да ни следиш в социалните мрежи, където ще можеш да станеш част от нашия лов на шевици.

По време на пътуванията ни се роди и нашата кауза #ПазителНаТрадиция, за която можеш да научиш повече информация тук.

Ако ти е станало любопитно и искаш да следиш процеса по лов на шевици, запиши се тук.

Разгледай одеждите