Пет причини да носиш Везба

Пет причини да носиш Везба

Когато създавахме Везба, основната ни цел бе да преплетем традицията с модерната визия. Логично, следващата ни стъпка бе да убедим съвременните хора да изберат именно нея. Всеки бод, цвят, фигура, композиция символизират нещо конкретно и с тях дедите ни са успявали да се изразят без думи. Светът, в който живеем днес е много по-различен от техния, но дори и сега можем да ти дадем пет причини да облечеш някоя от нашите одежди. 
 
1. За да бъдеш забелязан 
Няма да те лъжем, който носи нашите одежди, бива забелязан още от вратата и нека си признаем - дори и да не си от най-суетните хора, няма как да не ти стане хубаво от това. Облеклото ни е подходящо както и за свободното време, така и за по-официални поводи, тоест ще можеш да изпъкнеш както и в бара през уикенда, така и на фирмена среща в офиса.


2. За да имаш винаги тема за разговор
Както вече изтъкнахме, с Везба винаги ще бъдеш забелязан. Но как това да прерасне в разговор с непознато момиче/момче или интересен колега? Не се притеснявай, нашите одежди ще свършат тази дреболия вместо теб. Сигурни сме, че ще срещнеш поне един нов приятел, с когото да коментирате интересното ти решение за облекло. Оттам нататък обаче, вече си само ти. 

3. Защото одеждите на Везба са с висококачествена бродерия
Облеклата, които ти предлагаме, са изработени с висококачествени материали и класата им е гарантирана. Нашият дизайнер Цветомир Петков е родом от Троян и взима присърце всеки един бод. Той адаптира автентичното към съвременното, така че със сигурност неговата работа е повече изкуство, отколкото занаят и сега можеш да се убедиш сам в това.

4. За да изненадаш обичан човек с оригинален подарък
Хубавите неща в живота трябва да се споделят и същото важи за нашите продукти. Едва ли има по-добър начин да зарадваш близък с подарък, подходящ за всеки повод.  

5. За да бъдеш #ПазителНаТрадиция
Носи гордо твоята одежда от Везба. Направи си снимка с нея, качи я в Инстаграм и използвай хаштага #ПазителНаТрадиция. По този начин подкрепяш нашето търсене и ни мотивираш да продължим да даваме най-доброто от себе си за каузата. Защото Везба не е само продуктите, които произвеждаме, а и българският дух, който всички ние носим. Нека застанем заедно, обединени, в подкрепа на съхранението на нашата история! За да не се превърне богатството ни в една легенда, за да запазим българското и да се гордеем с това.
Носи ВЕЗБА, бъди #ПазителНаОбичаи!