icon-account icon-glass
Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ за поръчки над 40лв

#ПазителНаТрадиция

Публикувано от ВЕЗБА България on

Везба се роди от страстта ни към българския фолклор и традициите, които нашият народ е съхранил векове наред.

За съжаление, доста от тях са вече изгубени, а други са на път да останат в историята. Поради тази причина се зароди каузата ни #ПазителНаТрадиция.

Идеята зад каузата е да пътуваме до всички известни и безизвестни краища на нашата страна, а нашето пътешествие кръстихме Ловци на шевици. Ще ти разказваме интересни истории, ще ти споделяме всички пречки по пътя, както и ще имаш възможността да се запознаеш с историята на използваните в нашите колекции шевици и техните оригинали, които сме открили по време на лова. 

Към одеждите

#ПазителНаТрадиция е наша мисия, към която желаем да те приобщим. С всяка закупена одежда на Везба, ти подкрепяш нашата кауза и даваш шанс да възродим частица от българската история.

Носи гордо твоята тениска от Везба. Направи си снимка с нея, качи я в Инстаграм и използвай хаштага #ПазителНаТрадиция. Разгледай одеждите тук.

По този начин ти подкрепяш нашето търсене и ни мотивираш да продължим да даваме най-доброто от себе си за каузата. Нека застанем заедно, обединени, в подкрепа на съхранението на нашата история и култура!

За да не се превърне богатството ни в една легенда, за да запазим българското и да се гордеем с него:

Подкрепи Везба – стани #ПазителНаТрадиция!

Разгледай одеждите

 


Стари публикации Нови публикации