icon-account icon-glass
ликвидация на всички продукти до изчерпване на количествата! безплатна доставка до офис на еконт за поръчки над 40лв

Ловци на шевици

Публикувано от ВЕЗБА България на

 Заради постоянното търсене на нови вдъхновения и жаждата ни за приключения, ние от екипа на Везба решихме да споделим преживяването с теб. Така се роди нашият проект – Ловци на Шевици, в който ще ти разказваме различни истории на хора, съхраняващи българските нрави.

За целта започнахме пътешествие през най-живописните краища на България, където традициите никога не са били забравяни и се почитат като религия и до днес.

Ще те запознаем с историята на използваните в нашите колекции шевици, ще ти покажем техните оригинали, запазени върху автентични носии и вещи от бита, ще те пренесем на множество места, ще ти разкажем за тънкостите в занаята и много други интересни неща.

За да се запознаваш с всички тези истории, последвай нашия Инстаграм профил за повече информация.

Разбира се, неизменната част от това преживяване – нашият фотограф Михаил Георгиев, запечатва всяка стъпка от пътуванията в тонове снимков материал, чрез който ще имаш възможността не само да се насладиш на добрата история, но и да видиш къде се е случила.

Както често си казваме, най-добрият начин да продължиш традициите, е да ги пренесеш в бъдещето, така че продължавай да ни следиш в социалните мрежи, където ще можеш да станеш част от нашия лов на шевици.

По време на пътуванията ни се роди и нашата кауза #ПазителНаТрадиция, за която можеш да научиш повече информация тук.

Ако ти е станало любопитно и искаш да следиш процеса по лов на шевици, запиши се тук.

Разгледай одеждите

 


Нови публикации