icon-account icon-glass
Безплатна доставка за поръчки над 100лв за България и 200лв за Европа

#ПазителНаТрадиция

Публикувано от ВЕЗБА България on

 Везба се роди от страстта ни към българския фолклор и традициите, които нашия народ притежава и е съхранил векове наред.

 За съжаление, доста от тях са вече изгубени, а други са на път да останат в историята. Поради тази причина, се зароди каузата ни #ПазителНаТрадиция.

 Идеята зад каузата е да пътуваме до всички известни и безизвестни краища на нашата страна, а нашето пътешествие кръстихме Ловци на шевици. Ще ти разказваме интересни истории, ще ти споделяме всички пречки по пътя, както и ще имаш възможността да се запознаеш с историята на използваните в нашите колекции шевици и техните оригинали, които сме открили по време на лова. 

Към одеждите

 #ПазителНаТрадиция е наша мисия, към която желаем да те приобщим. С всяка закупена одежда на Везба, ти подкрепяш нашата кауза и даваш шанс да възродим частица от българската история.

  Носи гордо твоята тениска от Везба. Направи си снимка с нея, качи я в Инстаграм и използвай хаштага #ПазителНаТрадиция. Разгледай одеждите тук.

 По този начин ти подкрепяш нашето търсене и ни мотивираш да продължим да даваме най-доброто от себе си за каузата. Защото Везба не е само продуктите, които произвеждаме, защото Везба носи в себе си смисълa на думите, на Хан Кубрат, в легендата за снопа пръчки: Ако сте заедно като този наръч пръчки, никой няма да може да ви победи.

Нека застанем заедно, обединени, в подкрепа на съхранението на нашата история!

За да не се превърне богатството ни в една легенда, за да запазим българското и да се гордеем с това:

Подкрепи Везба – стани #ПазителНаТрадиция!

Към одеждите


Стари публикации Нови публикации


Брой коментари


Остави коментар